Coachingissa muutamme unelmat toiminnaksi

Maanantai 14.12.2020 - Maria


Coachingissa keskeisinä teemoina ovat vuorovaikutus, käyttäytymismallit sekä mielen toiminta. Näiden teemojen ympärille kietoutuu kaikki, niin työhyvinvointi kuin organisaatioiden toimivuus, työn ja vapaa-ajan yhdistäminen kuin etätyöarjessa jaksaminen.

Kokemukseni ammentuu työelämän kiemuroista, työelämän ihmissuhteista ja kohtaamisista sekä huikeista matkalleni osuneista tukijoista ja opettajista. Työelämän tuiskeessa olen toiminut liidaajana projekteissa, esimiehenä ja erilaisten yksiöiden johdossa. Tuloksina hienoja menestyksekkäitä ura-tarinoita sekä menestyneitä liiketoimintayksiköitä. Kaikissa kuitenkin vahvasti keskiössä jokainen ihminen omana itsenään, persoonana vahvuuksineen ja heikkouksineen. Näiden kaikkien kokemusten myötä olen rakentanut omaa minääni pala palalta ja samalla päässyt olemaan osa monenlaista taivalta ja näkemään huikeita kasvutarinoita. Tarinaa siitä kuinka ihmiset löytävät vahvuutensa ja levittävät siipensä, kuinka siivet kantavat, kun saa tukea ja kuinka he lehahtavat omilleen.

Uskon vahvasti ihmisen kykyyn ratkaista itse asioita, kunhan hänelle annetaan siihen avaimet, välineet sekä riittävä tuki. Kokemuksellinen ohjaus on yksi voimakkaimmista ja merkityksellisimmistä tavoista havainnoida ja havainnollistaa asioita ja haasteita sekä löytää niihin ratkaisuja ihmisen itsensä kautta ja henkilön itsensä toimesta.

Kokemuksellisuus tuo uuden ulottuvuuden ohjaukseen ja auttaa niin isompien kuin pienempien haasteiden kanssa.

Kokemuksellisuutta voi olla ohjaus metsässä, eläinten kanssa oleminen tai erilaisten työkalujen, piirustuksen tai kirjoittamisen kautta. Kokemuksellisuus voi olla myös moniulotteisesti käyty keskustelu sen hetkisen asian äärellä. Kokemuksellinen coachaus antaa työkaluja, joiden avulla pystyt toimimaan arjessa paremmin, johdonmukaisemmin. Työkaluja, joita pystyt hyödyntämään omassa arjessasi arjen eri tilanteissa. Löydämme uusia käyttäytymisen malleja, joiden kautta pääset vaikuttamaan pala palata omaa elämääsi ja samalla ympäröivää maailmaasi, yksi kohtaaminen kerrallaan.

Aito kohtaaminen on arvokkainta mitä voit ympäröivälle maailmalle antaa.

Avainsanat: coaching coach vuorovaikutus kokemuksellinen eläinavusteisuus työelämä etätyö


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini