Äänimaljahoidot

Varaa äänimaljahoito osoitteesta maria@mariajohanna.fi tai numerosta 040 7507777 /Maria

Sounds for Horses -Äänimaljahoito Hevoselle 80 € / kerta

Äänimaljahoidon kesto on 30-60 minuuttia sisältäen lyhyen alkukeskustelun. Hoitoaika riippuu hoidon vaikutuksen voimakkuudesta hevoseen sekä hevosen kyvystä vastaanottaa hoitoa. Varsinkin ensimmäisillä kerroilla hoitoaika on usein hieman lyhyempi. Hoidossa äänimaljoja soitetaan sekä hevosen keholla että kehon päällä ja ympärillä, samalla totuttaen hevosta majojen ääneen ja värähtelyyn. Hevoset rauhoittuvat nopeasti äänimaljan sointiin ja yleensä jo ensimmäisellä kerralla päästään hoitamaan läheltä.

Hevosille on suositeltavaa on tehdä 3-5 kerran sarja ensimmäisiä kertoja äänimaljoilla hoidettaessa. Tällöin hoidossa päästään syvemmälle ja saadaan vaikuttavampia tuloksia. Sarjahoidon optimi tiheys on noin 1 krt /viikko. Minimi hoitoväli on 4-5 päivää. Äänimaljahoito tasapainottaa hevosilla sympaattista ja parasympaattista hermostoa, rauhottaa stressaantunutta hevosta ja aktivoi toisaalta sulkeutuneempaa tai sammuneempaa hevosta. Äänimaljahoito vaikuttaa hevosilla, samoin kuin ihmisillä lihaksistoon ja hermostoon sinne, mihin ihmiskädet eivät yllä. Värähtely rentouttaa ja hoitaa syviä lihaksia ja rauhoitta hermostoa. Hoito alue rajoittuu tällä hetkellä uudellemaalle ja hoidon hintaan lisätään kilometrikorvaus.

Sointukylpy -äänimalja syvärentoutus ryhmälle

Sointukylpy on ryhmälle tehtävä syvärentoutus, jossa ensin esitellään tunnin aikana käytettävät soittimet ja kerrotaan lyhyesti äänimaljojen vaikutuksista. Tunnilla soitetaan äänimaljoja, thingsoja, kosheja ja sadekeppiä sekä mahdollisesti shamaanirumpua. Äänimaljojen sointi ja soiton voimakkuus on miellytävä ja parhaimmilleen vie sinut syvän rentoutumisen tilaan. Sointukylvyssä ollaan makuullaan joogamatolla lattialla, mikäli sinulla on liikuntarajoitteita, voi sointukylvyssä olla myös istuen tuolilla. Sointukylvyn ei voi osallistua on syöpähoitojen aikana.

Sointukylpy voidaan järjestää asiakkaan omissa tiloissa, luonnossa tai vaikka hevosten kanssa laitumella tai pihatossa.

Pyydä tarjous omalle ryhmällesi

Äänimaljahoito koiralle 75 € / kerta

Äänimaljahoidon keston on 30-60 minuuttia, riippuen koirasta ja sen kyvystä vastaanottaa hoitoa ja hoidon vaikutuksen voimakkuudesta koiraan. Hoidossa äänimaljoja soitetaan pääasiassa kehon ulkopuolella, joissain tapauksissa äänimaljoja soitetaan keholla. Ensimmäinen kerta on usein lyhyempi ja samalla koiraa toteutetaan maljojen ääniin ja värähtelyyn. Koirilla on suositeltavaa tehdä 3-5 kerran sarja ensimmäisiä kertoja äänimaljoilla hoidettaessa. Tällöin hoidossa päästään syvemmälle ja sadaan vaikuttavampia tuloksia. Sarjahoidon optimi tiheys on noin 1 krt/vko, minimi hoitoväli on 5 päivää. Äänimaljahoito tasapainottaa hermostoa ja rentouttaa lihaksistoa. äänimaljahoidon värähtely ulottuu sinne mihin ei ihmiskäsi yllä hieronnassa ja muissa käsittelyissä. Näin ollen myös koiran syvempi lihaksisto pääsee rentoutumaan ja hermosto tasapainottumaan. Hoito tehdään joko koiran kotona tai hoitatilassa. Mikäli hoidetaan koiran kotona, hoito alue rajoittuu tällä hetkellä uudellemaalle ja hoidon hintaan lisätään kilometrikorvaus.

Äänimaljahoito muut eläimet 75 € /kerta

Äänimaljahoitoa voi tehdä kaikille eläimille. Äänimaljojen värähtely on luontainen taajus ja eläimet rentoutuvat ja rauhottuvat äänimaljojen soidessa. Eläin myös hakeutuu värähtelyn ulottuville, jos se kokee, että siitä on apua esimerkiksi jonkun kipukohdan hoitoon. Esimerkiksi ikääntyvän kanin äänimaljahoidossa on saatu vaikuttavia tuloksia takaraajojen liikkuvuudessa.

Varaa aika tai kysy lisää Äänimaljahoidoista soittamalla tai sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeen kautta


Kaikki hinnat hinnastossa

Lisätietoa äänimaljoista täältä