Sointukylvyt

Sointukylvyt Lauttasaaressa

Sointukylvyt Keskiviikkoisi klo 19-20
Sointukylvyn hinta 15e/kerta
Lauttasaaressa hyvinvointitila Mielenlento, osoitteessa Otavantie 5, Helsinki


Sointukylpy rauhoittaa ja rentouttaa mieltä ja kehoa.

Äänimaljojen äänet ja värähtelyt hoitavat kokonaisvaltaisesti rentouttaen kehoa ja tasapainottaen hermostoa sekä rauhoittaen mieltä.

Syksyn sointukyvyt jaottuvat teemallisiin sointukylpyihin ja rentouttaviin elämyksellisiin sointukylpyihin/äänimaljakonsertteihin.Sounds for Horses sointukylpy

Tilauksesta

Anna hetki itsellesi ja tule rauhoittumaan hevosten ja harmonisten sointujen äärelle.

Sounds for Horses sointukylpy vie sinut osaksi seesteistä hevoslaumaa ja ympäröi sinut harmonisilla soinnuilla.

Sointukylvyn paikkana on ihana HALI hideaway tila Karjaalla ja mukana äänimaljojen äärellä rentoutumassa on ihana HALI hideawayn hevoslauma.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Hali Hideaway tilalla, Karjaalla

Hinta 30€ / henkilö

Äänimaljojen sointi ja värähtely vievät sinut rentoutumisen ja rauhan tilaan, jossa hevoset tukevat matkaasi ja maadottavat kokemustasi sekä toimivat oppainasi rentouteen ja omaan itseesi.

Sointukylvyssä soitetaan äänimaljoja, thingsoja ja kosheja. Äänimaljojen sointi ja soiton voimakkuus on miellyttävä ja äänet ja värähtely tukee rauhoittumista, rentoutumista sekä auttaa kehoa ja mieltä löytämään tasapainon.

Sointukylvyssä seistään, istutaan tai maataan ulkona laitumella tai sen läheisyydessä, juuri sillä etäisyydellä hevosista kuin itse valitset.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta hevosista.

Sointukylvyn ohjaa Maria

Tilaukset: Maria, maria@thewonderlab.fi tai p. 040 750 7777

Sounds for Horses sointukylpy

tilauksesta

Tule kokemaan Sounds for Horses sointukylpy hevosten kanssa rauhaisassa maalaismaisemassa pehmeiden sointujen ja värähtelyjen ympäröimänä.

My Butterfly Valley, Kirkkonummi

Hinta 27€ / henkilö

Äänimaljojen sointi ja värähtely vievät sinut rentoutumisen ja rauhan tilaan, jossa hevoset tukevat matkaasi ja maadottavat kokemustasi sekä toimivat oppainasi rentouteen ja omaan itseesi.

Tunnilla soitetaan äänimaljoja, thingsoja ja kosheja. Äänimaljojen sointi ja soiton voimakkuus on miellyttävä ja parhaimmillaan vie sinut syvän rentoutumisen tilaan.
Sointukylvyssä istutaan tai maataan ulkona laitumella tai sen läheisyydessä, juuri sillä etäisyydellä hevosista kuin itse valitset.
Tunnin alussa esitellään hevosystävämme ja tunnin aikana käytettävät soittimet sekä kerrotaan lyhyesti äänimaljojen vaikutuksista.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta hevosista.

Sointukylvyn ohjaa Maria ja sointukylpy pidetään My Butterfly Valleyssa Kirkkonummella, n. 30 min Helsingistä


Olet lämpimästi tervetullut rauhoittumaan ja rentoutumaan hevosten kanssa, keskelle voimaannuttavaa luontoa!

Tilaukset: Maria, maria@thewonderlab.fi tai p. 040 750 7777


Sointukylpy -äänimalja syvärentoutus ryhmälle

Sointukylpy on ryhmälle tehtävä syvärentoutus, jossa ensin esitellään tunnin aikana käytettävät soittimet ja kerrotaan lyhyesti äänimaljojen vaikutuksista.

Tunnilla soitetaan äänimaljoja, thingsoja, kosheja ja sadekeppiä sekä meri- ja shamaanirumpua. Äänimaljojen sointi ja soiton voimakkuus on miellytävä ja parhaimmilleen vie sinut syvän rentoutumisen tilaan. Sointukylvyssä ollaan makuullaan joogamatolla lattialla, mikäli sinulla on liikuntarajoitteita, voi sointukylvyssä olla myös istuen tuolilla.

Sointukylpy voidaan järjestää asiakkaan omissa tiloissa, luonnossa tai vaikka hevosten kanssa laitumella tai pihatossa

Pyydä tarjous omalle ryhmällesi maria@thewonderlab.fi tai p 040 7507777