Tapahtumat


Sounds For Horses For Your horse

Opi hoitamaan omaa hevosystävääsi äänimaljoin For Your Horse kurssilla.

La 27.8. klo 10-15.30 Hali Hideaway tila, Karjaa

Päivän hinta 130 eur/hlö (sis. materiaalit ja lounas)

Päivä vie sinut äänimaljojen ja hevosten maailmaan. Kurssin jälkeen osaat hoitaa omaa hevosystävääsi äänimaljoin.

Äänimaljahoito tasapainottaa hevosen kehoa ja mieltä, sekä vahvistaa ihmisen ja hevosen välistä yhteyttä. Äänimaljan lempeiden värähtelyjen tuominen osaksi arkea luo hevoselle tilan, jossa voi vain olla ja päästää pala palalta irti kaikesta siitä, mitä elämä hevoselta vaatii. Nämä tasapainotuksen hetket arjessa auttavat hevosta ja tukevat hevosta niissä tehtävissä, mitä hevoselta odotetaan. Äänimaljahoito laskee stressitasoa tasapainottamalla hermostoa ja auttaa lihaksistoa palalautumaan rasituksesta tai vammasta.

Päivän aikana opiskelemme äänimaljojen ja äänimaljahoidon teoriaa, koemme demon hevosen äänimaljahoitamisesta ja kokemaan äänimaljahoidon vaikutuksen. Tule mukaan oppimaan ja kokemaan äänimaljat hevosten maailmassa.

Kurssin vetäjänä toimii Maria

Kurssin aikana on mahdollisuus ostaa Sounds for Horses -äänimaljapaketti hevosystävän hoitamiseen. Paketti sisältää äänimaljan, iskimen ja alustan.

Kurssi käy esitietovaatimuksena Sounds for Horses äänimaljahoitajakoulutukseen.Sounds for Horses Healing Sounds , anna hetki itsellesi rentoutua ja rauhoittua äänimaljojen ja hevosten äärellä.

Syys-lokakuussa HALI Hide away tilalla, Karjaalla

Päivän hinta on 120 eur/hlö (sis, lounaan)

Äänimaljojen lempeät soinnut kietovat sinut syleilyynsä ja rentouttavat kehoa ja mieltä samalla, kun hevosten lempeä energia ja levollisuus tukevat sinua päivän aikana. Rentoudu, rauhoitu, annan mielelle ja keholle lepoa. Koe yhteys itseesi, luontoon ja hevosiin.

Päivän aikana nautitaan äänimaljoista sekä hevosten kanssa pihatossa että sisällä talossa. Päivä aloitetaan sointukylvyllä joogamatoilla maaten, jonka jälkeen tutustutaan äänimaljoihin ja niiden vaikutuksiin ihmisissä ja eläimissä. Lounaan jälkeen nautimme sointukylvystä hevosten kanssa ja lopuksi pohdimme päivän tunnelmia teen äärellä.

Sinulla ei tarvitse olla kokemusta hevosista eikä äänimaljoista. Päivän aikana valitset itse haluatko olla hevosten kanssa vai et, hevospelkoisenakin voit hyvin osallistua kurssille.

Olet lämpimästi tervetullut rauhoittumaan, lepäämään ja voimaantumaan, kuulemaan luontoa ja itseäsi.