Valmennukset

Intuitiivinen hevostaitovalmennus


Intuitiivisessa hevostaitovalmennuksessa keskitytään läsnäoloon hevosten kanssa ja intuitiota ja tunnetaitoa herätellään ja vahvistetaan harjoitteiden kautta. Valmennus kertojen välille hevosparille sovitaan tehtävät, joilla vahvistetaan valmennuksen oivalluksia ja tuodaan niitä arjen yhteiseen tekemiseen. Valmennuksessa voidaan käyttää tukena äänimaljoja tai shamaanirumpua ja tarvittaessa ihmisen intuitiivista läsnäoloa voidaan harjoittaa ensin muun kuin oman hevosen kanssa.

Valmennuksen kulku ja työtavat sovitaan ensimmäisellä kerralla ja niitä sovelletaan aina sen hetkisen tarpeen mukaan.

Varaa tapaaminen tai kysy lisätietoja valmennuksista soittamalla tai sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeen kautta!

LUE LISÄÄ

Kokemuksellinen coaching

Coaching tarve voi olla arjen haasteissa, uran suunnittelussa tai unelmien tavoittelussa. Coaching voidaan toteuttaa joko henkilökohtaisesti tai tiimille. Coachingissa lähdetään pureutumaan kokemuksellisten menetelmien kautta syvemmin unelmien ja tavoitteiden kannalta merkityksellisiin asioihin.

Erilaisten kokemusten voima on oivalluttamisessa ja jokainen mukana olija oivaltaa asioita kokomuksellisesti itsensä kautta. Coachauksessa käytetään myös erilaisia tilanteeseen sopivia työkaluja, jotka auttavat myös omassa arjessa työöskentelyyn ja vievät coachingissa opittuja asioita jokapäiväiseen elämään.

Tavoitteena on jo ensimmäisen kerran aikana saada työkaluja ja oivalluksia tilanteeseen.

Tärkeää coachingissa on että yhteistyö tuntuu molemmin puolin luontevalta ja ilmapiiri on luottamuksellinen.

Coachingin normaali keston on noin 1-1,5h /kerta. Coachaus voidaan pitää joko toimipisteellä Espoossa, kokemuksellisuuden äärellä luonnossa, tallilla tai coachattavan /tiimin työpaikalla. Toiminta-alue coachingissa ulottuu uudenmaan alueelle ja mahdollisiin työpaikka tapaamisiin lisätään hintaan kilometrikorvaus.

Ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan lisää valmennuksista soita tai laita viestiä p. 040 7507777 / Maria, sähköposti maria@thewonderlab.fi tai ole yhteydessä lomakkeen kautta kautta!

LUE LISÄÄ