Uskalla Unelmoida

Päivä unelmien äärellä

la 10.6.2023 klo 10-16

Hali Hideaway tila, Karjaa

Vapauta villeimmätkin unelmasi tai hellimmät haaveesi.
Sano ne ääneen ja anna vapauden virrata sinussa…ja usko, että jotain alkaa tapahtua...
Tule mukaan Unelmien päivään Hali Hideaway tilalle


Unelmien päivässä uskallamme unelmoida, haaveilla ja löytää itsemme ja sisimpämme. Se joka on ehkä piilossa. Sen mitä emme ole aiemmin uskaltaneet sanoa ääneen.
Unelmien päivässä etsimme ja löydämme unelmia, pieniä ja ehkä suuriakin. Unelmien päivässä jokainen löytää itsestään unelman, jota itse työstää päivän aikana.
Päivä ja HALI luo lempeän ja turvallisen ympäristön jossa uskallat unelmoida ja olla oma itsesi. Päivän aikana voit jakaa omia ajatuksiasi muiden kanssa tai pitää oman unelmasi visusti itselläsi. Joka tapauksessa unelmasi alkaa elää ja luoda elämääsi jotain uutta…


Päivän aikana teemme harjoituksia unelma teemaan liittyen, rentoudumme äänimaljojen äärellä ja hevoset ovat läsnä koko päivän kanssamme unelmoimassa ja jakamassa viisauttaan ja turvaa, jotta me uskallamme levittää siipemme ja unelmoida.


Päivän kulku:

Klo 10 tervetuloa

Klo 11 rentoutus ja virittäytyminen päivän teemaan

Klo 12 unelmia -harjoitus ja meditaatio

Klo 13 lounas ja omaa aikaa

Klo 14-15.30 unelmien kirkastaminen, arjen pienet teot ja suunnitelma,

jotta unelmat alkavan elää elämässämme ja rakentua todeksi pala palalta.

Klo 15.30-16 päivän päätös, rentoutus ja halauksin kotimatkalle


Päivän hinta on 130 € ja hinta sisältää lounaan ja päivän materiaalit.

Kurssin ohjaa Maria Hintikka


Päivä on omaa aikaa juuri sinulle. Rentoutumista, rauhaa, lempeyttä ja unelmia.


Päivän aikana tarjoillaan lounas ja pientä purtavaa, mansikoita ja vaahtokarkkeja

Hevoset ovat läsnä osassa harjoituksia, mutta voit itse valita haluatko olla hevosten kanssa vai et. Aiempaa hevoskokemusta ei tarvita.

Valmennukset

Ajankohtaiset valmennukset ja tapahtumat myös instagramissa @thewonderlab.fi

Kokemuksellinen coaching

Kokemuksellinen coaching 120 € / h / hlö

Coaching tarve voi olla arjen haasteissa, uran suunnittelussa tai unelmien tavoittelussa. Coaching voidaan toteuttaa joko henkilökohtaisesti tai tiimille.Coachingissa lähdetään pureutumaan kokemuksellisten menetelmien kautta syvemmin unelmien ja tavoitteiden kannalta merkityksellisiin asioihin.

Erilaisten kokemusten voima on oivalluttamisessa ja jokainen mukana olija oivaltaa asioita kokomuksellisesti itsensä kautta. Coachauksessa käytetään myös erilaisia tilanteeseen sopivia työkaluja, jotka auttavat myös omassa arjessa työöskentelyyn ja vievät coachingissa opittuja asioita jokapäiväiseen elämään.

Tavoitteena on jo ensimmäisen kerran aikana saada työkaluja ja oivalluksia tilanteeseen.

Tärkeää coachingissa on että yhteistyö tuntuu molemmin puolin luontevalta ja ilmapiiri on luottamuksellinen.

Coachingin normaali keston on noin 1-1,5h /kerta. Coachaus voidaan pitää joko toimipisteellä Espoossa, kokemuksellisuuden äärellä luonnossa, tallilla tai coachattavan /tiimin työpaikalla. Toiminta-alue coachingissa ulottuu uudenmaan alueelle ja mahdollisiin työpaikka tapaamisiin lisätään hintaan kilometrikorvaus.

Ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan lisää valmennuksista soita tai laita viestiä p. 040 7507777 / Maria, sähköposti maria@thewonderlab.fi tai ole yhteydessä lomakkeen kautta kautta!

LUE LISÄÄ


Intuitiivinen hevostaitovalmennus

Intuitiivinen hevostaitovalmennus 75 € / h

Intuitiivisessa hevostaitovalmennuksessa keskitytään läsnäoloon hevosten kanssa ja intuitiota ja tunnetaitoa herätellään ja vahvistetaan harjoitteiden kautta. Valmennus kertojen välille hevosparille sovitaan tehtävät, joilla vahvistetaan valmennuksen oivalluksia ja tuodaan niitä arjen yhteiseen tekemiseen. Valmennuksessa voidaan käyttää tukena äänimaljoja tai shamaanirumpua ja tarvittaessa ihmisen intuitiivista läsnäoloa voidaan harjoittaa ensin muun kuin oman hevosen kanssa.

Valmennuksen kulku ja työtavat sovitaan ensimmäisellä kerralla ja niitä sovelletaan aina sen hetkisen tarpeen mukaan.

Varaa tapaaminen tai kysy lisätietoja valmennuksista soittamalla tai sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeen kautta!

LUE LISÄÄ