Äänimaljat eheyttäjinä

Maanantai 30.11.2020 - Maria


Unelmani on aina liittynyt hevosiin ja ihmisiin. Miten ihmiset kohtaavat toisensa ja miten hevoset ja ihmiset kohtaavat. Olen aina vahvasti uskonut ihmisiin ja ihmisten kykyyn kasvaa vahvuuksiensa kautta.

Kun itse lähdin etsimään tasapainoa, hevoset opastivat minut sen alkulähteille, aitoon läsnäoloon. Kun opin tunnistamaan sen mitä tarvitsen ollakseni aidosti läsnä, lähdin etsimään tapaa millä voisin löytää saman tunteen arjessa ja tapaa, jolla aitous pysyisi elämässäni kaikkialla. Koko tämän etsinnän ajan tekemiseni on aina linkannut hevosiin ja hevosten herkkyyteen ja aitoon läsnäoloon. Olen aina tuonut oppimani sekä omaan elämääni, työhöni että hevosille.

Näin kävi myös äänimaljojen kanssa. Äänimaljojen maailma on kiehtova ja äänimaljojen vaikutus kehoon ja mieleen tekivät minuun niin suuren vaikutuksen, että opiskelin äänimaljahoitajaksi ja sointukylpyohjaajaksi. Äänimaljojen kautta itselleni avautui uusi väylä auttaa ja kohdata ihmisiä ja eläimiä aidon läsnäolon kautta. Äänimaljojen vaikutukset perustuvat fysiikkaan, joka sopii sisäiselle teekkarilleni ja toisaalta äänimaljahoidossa saattaa avautua parhaimmillaan aivan uusi maailma tai vähintäänkin rentoutunut keho ja hetkeksi hiljentynyt mieli.

Äänimaljat olivat omalla polullani yksi avaimista, avain, joka johdatti minut tasapainoon ja teki minusta kokonaisen. 

Avainsanat: äänimalja läsnäolo sointukylpy coach


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini